آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود

۱۵۵ هزار کارگر کانادایی اعتصاب کردند

بر اساس اعلام رسانه‌ها ۱۵۵ هزار کارگر فدرال کانادا از نیمه شب دست به اعتصاب زدند، طوری که اتحادیه‌های مربوطه این اعتصاب را یکی از بزرگترین اعتصابات تاریخ این کشور می‌نامد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتدپرس، حدود 155 هزار کارگر فدرال کانادا شامل 35 هزار نفر از سازمان مالیاتی این کشور، از نیمه شب دست به اعتصاب زدند، به طوری که اتحادیه‌های مرتبط، این اعتصاب را یکی از بزرگترین اعتصابات تاریخ این کشور می‌نامد.

اتحادیه خدمات عمومی کانادا اعلام کرد، پس از شکست مذاکرات با دولت، برای این اعتصاب فراخوان داده شده است. در بیش از 250 مکان خطوط و مسیر حرکت تعبیه شده است.

کریس آیلوارد، رئیس اتحادیه گفت، تیم های مذاکره کننده در طول اعتصاب همچنان پشت میز مذاکره هستند.

هیئت خزانه‌داری دولت فدرال در بیانیه‌ای اعلام کرد: « دولت تمام تلاش خود را برای دستیابی به توافق و جلوگیری از ایجاد اختلال در خدماتی که کانادایی‌ها به آن متکی هستند، انجام داده است. با وجود ادامه چانه‌زنی بر سر موضوعات کلیدی از سوی دو طرف، اتحادیه خدمات عمومی کانادا تصمیم به اعتصاب عمومی سراسری گرفته است.»

به نوشته این گزارش، افزایش دستمزدها موضوع اصلی است.

هیئت خزانه داری دولت فدرال اعلام کرد، این هیئت به توصیه کمیسیون منافع عمومی شخص ثالث، افزایش 9 درصدی را طی سه سال به اتحادیه پیشنهاد کرده است.

اما اتحادیه خواهان افزایش سالانه 4.5 درصد طی 3 سال آینده است و این گونه استدلال می‌کند که این افزایش برای همگام شدن با تورم لازم است.

این اتحادیه همچنین موضوعاتی نظیر محدودیت‌های بیشتر در قرارداد کار، آموزش‌های ضد نژادپرستی بیشتر و مقررات کار از راه دور را روی میز نگه داشته است.

مذاکرات قرارداد میانجی‌گری میان اتحادیه خدمات عمومی کانادا و دولت این کشور در اوایل ماه آوریل آغاز شد و تا آخر هفته ادامه یافت و اتحادیه آن را آخرین فرصت دولت برای دستیابی به توافق توصیف کرده است./ فارس

ارسال نظر